Receptueel.nl

Barbecue - Recept Sate oedang besar sate van grote garnalen

  • Ingredienten:
10 grote garnalen
5 teentjes knoflook
1 tl ve-tsin
zout naar smaak

Voor het sausje:
2 el ketjap
citroensap
satéstokjes
  • Beschrijving:
Pel de garnalen voorzichtig, snijd de rug open (niet te diep) en was ze.
Pel de knoflookteentjes en snijd ze fijn. Kneus ze met het zout en de ve-tsin.
Meng ze door elkaar met wat water en marineer de garnalen hierin gedurende ca 20 minuten.
Rijg elke garnaal aan een houten satéstokje en rooster ze op open (houtskool)vuur.
Maak een sausje van de ketjap en het citroensap en schenk dit over de stokjes.

Reacties op Sate oedang besar sate van grote garnalen

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: