Receptueel.nl

Brood - Recept Brood met geitenkaas turks

  • Ingredienten:
1 Turks brood
100 g pecorino (harde geitenkaas), in dunne plakjes
3 el olijfolie
(zee)zout
1 el rozemarijnnaalden
100 g rucola
30 g pijnboompitten, geroosterd
2 el klaverhoning
sap van 1 citroen
  • Beschrijving:
Snijd het brood in 4 grote stukken en snijd vervolgens elk stuk bijna helemaal open.
Smeer de buitenkanten van het brood in met olijfolie, (zee)zout en rozemarijnnaalden.
Bak het brood in ongeveer 7 minuten krokant in een oven van 220 ÂșC.
Vouw het brood open en vul het met de geitenkaas, de rucola en de pijnboompitten.
Serveer met de honing vermengd met citroensap.

Reacties op Brood met geitenkaas turks

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: