Receptueel.nl

Feestdagen - Recept Zeetong vandenberg

  • Ingredienten:
-3 zeetongen (elk 400 g)
-150 g tomaten (gepeld, ontpit en in grove stukjes gesneden)
-125 g champignons
-50 g boter
-zout en witte peper, snufje tijm
-4 dl witte wijnsaus
2 1/2 dl visbouillon
  • Beschrijving:
-was de champignons en kook ze in water met wat zout en citroensap (circa 6 min); goed laten uitlekken-pocheer de schoongemaakte vis in de visbouillon (na 12 a 15 min zijn ze precies goed)
-intussen de stukjes tomaat en champignons warmen in de boter met een snufje tijm
-roer dan dit mengsel door de wachtende witte wijnsaus
-laat de zeetongen uitlekken en leg ze op een verwarmde schotel
-giet de saus erover en serveer meteen

Reacties op Zeetong vandenberg

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: