Receptueel.nl

Hoofdgerechten - Recept Varkenshaas met cranberrysaus

  • Ingredienten:
400 gr. varkenshaas, 8 plakjes ontbijtspek, 450 gr. aardappelballetjes, 600 gr. broccoli, 40 gr. boter of margarine, zout, peper, 1 pot Hero Fruit voor vlees Cranberry (250 ml), 4 eetl. slagroom.
  • Beschrijving:
Varkenhaas in 8 dikke plakken snijden. Ontbijtspek om plakken varkenhaas wikkelen. Aardappelballetjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen, stronk in stukjes snijden. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken en afgieten.
Intussen in koekenpan boter verhitten. Varkenhaas bestrooien met zout en peper en in ca. 8 minuten gaar en bruin bakken, halverwege keren. Varkenshaas uit pan scheppen en warm houden.
Fruit voor vlees door bakvet roeren en warm maken in ca. 2 minuten. Room erdoor roeren.
Varkenhaas op vier borden leggen, saus erover schenken en aardappels en broccoli ernaast scheppen.

Reacties op Varkenshaas met cranberrysaus

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: