Receptueel.nl

Magnetron - Recept Zeeduivel met gesmolten kruidenboter

  • Ingredienten:
400 gr zeeduivel
1 dl droge witte wijn
2 plakjes citroen
1 sjalotje
75 gr boter
1 teentje knoflook
3 eetlepels fijngehakte verse groene kruiden naar keuze
zout, peper
  • Beschrijving:
Ontvlies de zeeduivel en leg hem in een ovenschaal.
Schenk de wijn erover, leg de citroen erbij en verdeel er 15 gr boter
op.
Laat de vis, afgedekt, in de magnetron in 5 minuten gaar worden.
Snipper de knoflook en de sjalot.
Smelt de rest van de boter en voeg de sjalot en de knoflook toe.
Voeg dan de groene kruiden en 4 eetlepels kookvocht toe en breng op smaak
met peper en zout.
Serveer met peultjes en krielaardappeltjes.

Reacties op Zeeduivel met gesmolten kruidenboter

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: