Receptueel.nl

Magnetron - Recept Kaasfondue italiaanse uit de magnetron

  • Ingredienten:
350 g geraspte Leerdammer
350 g geraspte belegen Goudse
50 g Gorgonzola
5 dl droge witte wijn
1 a 2 teentjes knoflook
4 fijngesneden bosuitjes
1 theelepel Italiaanse kruiden
2 lepels maïzena
2 lepels kirsch
peper
nootmuskaat
  • Beschrijving:
In glazen schaal: wijn, knoflook, bosuitjes en kruiden.
Half uurtje op kamertemperatuur laten staan.
Aan de kook brengen zonder deksel. Kaas erdoor roeren en laten smelten. 100% ca. 5 min. Tussendoor 2x goed doorroeren.
In kopjes maizena en kirsch tot glad papje roeren. Als alle kaas goed is opgelost maizenapapje erdoor roeren. Nog ca 1 min verwarmen tot een mooie lichtgebonden kaasfondue is ontstaan.

Reacties op Kaasfondue italiaanse uit de magnetron

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: