Receptueel.nl

Ovenschotels - Recept Aspergetaart in filodeeg met ham en blauwe aderka

  • Ingredienten:
5 vellen fillodeeg 100 gr bijv. Roquefort 100 gram ham fijngesneden 1 kilo asperges 25 gr boter 15 gr basilicum 125 ml slagroom 3 eieren peper
  • Beschrijving:
Oven voorverwarmen op 200 graden.Fillodeeg in de verpakking 2 uur laten ontdooien. Boter smelten. Filodeeg voorzichtig uitvouwen en vellen met boter bestrijken. Ovenschaal of quiche invetten en bekleden met het deeg. In keukenmachine of met staafmixer basilicum met slagroom pureren. Eieren, kaas ham en zout en peper naar smaak erdoor mengen. Mengsel op deegbodem schenken en asperges met kopjes om en om erin leggen. Taart in 20-25 minuten goudbruin en gaar bakken

Reacties op Aspergetaart in filodeeg met ham en blauwe aderka

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: