Receptueel.nl

Ovenschotels - Recept Gebakken rigatonipasta gevuld met tonijn en rico

  • Ingredienten:
450 gram rigatoni 200 gr tonijn uit blik 225 gr ricotta (kaas) 225 gr Parmezaanse kaas 1.25 dl room 1 el olijfolie 125 gram zon gedroogde tomaatjes in plakjes zout en peper boter, om in tee vetten.
  • Beschrijving:
Vet een ovenschaal in. Doe de rigatoni en de olijfolie i een pan kokend water met zout. Kook de pasta al dente. Giet hem af en laat hem afkoelen. Maak in een kom van de tonijn en de ricotta een zacht deeg. Schep dit in een spuitzak en vul hiermee de rigatoni. Leg de gevulde pastabuisjes naast elkaar in de ingevette ovenschaal. Meng voor de saus de room, de parmezaanse kaas en zout en peper. Schep de saus op de rigatoni en leg de zongedroogde tomaten er kriskras op Bak het gerecht 20 minuten in een voorverwarmde oven op 2200 graden. Serveer de pasta in de schaal.

Reacties op Gebakken rigatonipasta gevuld met tonijn en rico

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: