Receptueel.nl

Ovenschotels - Recept Gerookte visstaart met zalm schelvis en een ger k

  • Ingredienten:
900 gr gerookte schelvis of kabeljauwfilet 6 dl melk2 laurierbladeren115 gr champignons, in kwarten115 gr erwtjes 115 gr mais675 gr aardappels, in blokjes5 el magere yoghurt4 el peterselie. fijngehakt 100 gr gerookte zalm, in dunne reepjes 3 el maizena (bloem) 25 gr gerookte kaas, geraspt zout en peper
  • Beschrijving:
Verwarm de oven voor op 200 graden.Leg de vis in een pan en voeg de melk en de laurierbladeren toe. Breng de melk aan de kook en laat het geheel afgedekt 5 minuten sudderen. Voeg de champignons, erwtjes en mais toe en kook het geheel nog 5 tot 7 minuten. Laat het afkoelen. Doe de aardappels in een pan met water: breng dit aan de kook en kook de aardappels 8 minuten. Laat de aardappels uitlekken en pureer ze. Roer de yoghurt, peterselie en zout en peper door. Zet de aardappelpuree aan de kant. Haal de vis met een schuimspaan uit de pan. Haal het velletje van de vis en leg de vis in een ovenschaal. Bewaar het kookvocht.

Reacties op Gerookte visstaart met zalm schelvis en een ger k

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: