Receptueel.nl

Pasta - Recept Groene tagliatelle met stoofvlees

  • Ingredienten:
600 gr runderstoofvlees
4 eetlepels olijfolie
2 uien
3 teentjes knoflook
1 wortel
1 stengel bleekselderij
peper, zout
2 blaadjes laurier
2 dl rode wijn
2 eetlepels tomatenpuree
400 gr groene tagliatelle
50 gr verse geraspte Parmezaanse kaas
  • Beschrijving:
Bak het vlees in de olijfolie aan.
Pel de uien en de knoflook en hak ze grof.
Snijd de wortel en de selderij in brunoise.
Voeg de groenten, uien en knoflook bij het vlees en laat ze enkele minuten mee
stoven.
Kruid met peper, zout en laurier, giet de wijn erbij en laat die 1 minuut
uitdampen.
Roer de tomatenpuree erdoor en laat alle 2 uur heel zachtjes stoven.
Kook de tagliatelle in water met een beetje zout beetgaar, giet ze af en
schep de saus erop.
Dien op met geraspte Parmezaanse kaas.

Reacties op Groene tagliatelle met stoofvlees

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: