Receptueel.nl

Pasta - Recept Pasta met romige tomatensaus en rozijnen

  • Ingredienten:
2 eetlepels olie
2 teentjes knoflook
1 ui
500 gr gehakt
4 eetlepels gewelde rozijnen
250 gr soepgroenten
1/2 literblik gepelde tomaten
2 theelepels Italiaanse kruiden
400 gr pasta
1/8 liter slagroom
4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
verse basilicum
  • Beschrijving:
Verwarm de olie in een hapjespan, pers de knoflook erboven uit en roerbak de
gehakte ui en het gehakt hierin.
Voeg de rozijnen, de groenten, de tomaten en de kruiden toe, breng het geheel
al roerend aan de kook en laat het ± 10 minuten zachtjes pruttelen.
Kook de pasta.
Voeg de room aan de saus toe en laat die al roerend even inkoken en binden.
Serveer de pasta met de tomatensaus en garneer met de kaas en basilicum.

Reacties op Pasta met romige tomatensaus en rozijnen

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: