Receptueel.nl

Vis - Recept Gevulde wijting

  • Ingredienten:
1 schoongemaakte en fijngehakte ui
2 uitgeperste teentjes knoflook
50 gr paneermeel
6 eetlepels fijngehakte peterselie
2 eetlepels koffieroom
zout, peper
4 schoongemaakte wijtingen á ± 350 gr
25 gr boter
2 dl droge witte wijn
  • Beschrijving:
Vermeng de fijngehakte ui in een kommetje met de uitgeperste teentjes
knoflook, het paneermeel, de fijngehakte peterselie, de koffieroom en wat
zout en peper.
Vul de buikholtes van de wijtingen met het mengsel. Steek de vissen dicht
met cocktailprikkertjes en leg ze in een beboterde ovenvaste schaal.
Verdeel de boter in kleine klontjes over de vissen. Schenk de wijn in de
schaal.
Bak de vissen ± 30 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven
tot ze gaar en lichtbruin zijn.
Serveer de gevulde wijtingen in de schaal.

Reacties op Gevulde wijting

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: