Receptueel.nl

Vis - Recept Garnalen in wijnsaus uit chili grote

  • Ingredienten:
0,33 kop droge witte wijn
1/4 kop wijnazijn
1 lepel mosterd
2 lepels geraspte verse mierikswortel
2 lepels ketchup
4 teentjes knoflook
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel cayennepeper
1/2 kop olie
16 a 20 grote garnalen met staartstuk
slablaadjes
paprikapoeder
  • Beschrijving:
Doe de wijn, azijn, mosterd, mierikswortel, ketchup, knoflook, zout, cayennepeper en olie in een mixer en klop het tot een gladde saus.
Doe de garnalen in een kom en bedek ze met de saus.
Dek de kom af en laat hem minstens 8 uur in de koelkast afkoelen.
Schik de slablaadjes in cocktailglazen en doe daar de garnalen op.
Schep met een lepel wat van de marineersaus over de garnalen en bestrooi ze met paprikapoeder.

Reacties op Garnalen in wijnsaus uit chili grote

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: