Receptueel.nl

Vis - Recept Garnalen in gele curry thais

  • Ingredienten:
4 dl kokosmelk
1 lepel gele Thaise currypasta
2 rode pepers
2 lepels nam pla
1 lepel suiker
1 theelepel zout
250 g kerstomaten
250 g rauwe garnalen
  • Beschrijving:
Verhit in een wok 4 dl kokosmelk, roer er 1 eetlepel gele Thaise currypasta (zakje of pot), 2 rode pepers in dunne reepjes, 2 eetlepels vissaus (Nam Pla), 1 eetlepel suiker en 1
theelepel zout door en laat de saus op matig vuur ± 10 minuten inkoken.
Voeg 250 gr kerstomaatjes en 250 gr rauwe garnalen aan de curry toe en kook de garnalen in 3-5 minuten gaar.

Reacties op Garnalen in gele curry thais

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: