Receptueel.nl

Vis - Recept Visrolletjes van griet of schol exotisch

  • Ingredienten:
500 g grietfilet of scholfilet
100 g gepelde garnalen
peterselie
peper
citroensap
1 glas sherry
1 theelepel sojasaus
of ketjap
1 theelepel djahe
1 theelepel suiker
zout
preisnippers
komkommerreepjes
1 fijngesneden selderijtakje
  • Beschrijving:
Leg op elke filet enkele garnalen, strooi er wat peterselie over, peper, en druppel wat citroensap erop.
Breng ruim 1 dl water aan de kook met de sherry, sojasaus, djahé, suiker en zout, laat de prei, komkommer en selderij er hoogstens 10 minuten in koken.
Rol de vis op, steek met prikkertjes vast of bind ze dicht en bak 2 minuten aan beide kanten in de olie, pas op dat de garnalen er niet uitvallen.
Voeg de saus toe en laat het geheel nog 5 minuten op laag vuur sudderen.
Bind de saus eventueel door er kleine vlokjes boter door te kloppen.

Reacties op Visrolletjes van griet of schol exotisch

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: