Receptueel.nl

Vlees - Recept Antilliaanse kalkoen

  • Ingredienten:
1 kleine kalkoen of 6 dijen of poten
2 flinke uien
1 citroen in schijfjes (optioneel)
1 potje kappertjes (laten uitlekken)
1 zakje pruimen
1 zakje rozijnen
250 gr boter
peper, zout
djintan
braadslede
aluminiumfolie
  • Beschrijving:
Snijd de kalkoen in stukken en smeer die in met peper, zout en
djintan.
Leg op de bodem van de braadslede de helft van de boter in klontjes.
Leg daarop de kalkoen, met erop en ertussen de rest van de
ingrediënten.
Verdeel er de rest van de boter in blokjes over.
Dek het geheel af met aluminiumfolie.
Laat de kalkoen in de oven op 180°C ± 3 uur gaar worden.

Reacties op Antilliaanse kalkoen

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: