Receptueel.nl

Voorgerechten - Recept Gevulde champignons met knoflook

  • Ingredienten:
<br><br>16 champignons
<br>8 teentjes knoflook
<br>4 eetlepels gehakte peterselie
<br> olijfolie
<br> peper
<br> zout
<br> wat slablaadjes
  • Beschrijving:
<br><br>Maak de champignons schoon en snijd de steeltjes eraf.
Hak de steeltjes heel fijn.
Pel de knoflookteentjes en hak ze heel fijn.
Meng de gehakte steeltjes, knoflook en peterselie door elkaar en vul met dit mengsel de hoedjes.
Zet de gevulde hoedjes in een ovenschaal, sprenkel er wat olijfolie over en strooi er wat peper en zout over.
Zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 150 graden.
Was de slablaadjes, laat ze uitlekken en verdeel deze over 4 bordjes.
Zet op elk bordje 4 gevulde champignonhoedjes.

Reacties op Gevulde champignons met knoflook

  • peter(11 aug 2011 @ 17:17)
    ze zijn nog lekkerder als je de bodem van de champignons vult met wat kruiden of knoflookboter, en afmaakt met wat vers gereaspte parmezaanse kaas voor ze de oven ingaan
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: