Receptueel.nl

Barbecue - Recept Asado a la parrilla geroosterd ribstuk

  • Ingredienten:
1,5 kg entrecôte
zout
peper
olijfolie
2 uien
2 tenen knoflook
reuzel
cayennepeper
2 tomaten
karwij
paprikapoeder
peterselie of bieslook
  • Beschrijving:
Wrijf 1½ kg entrecôte in met weinig zout en peper en olijfolie, barbecue ze in ±10 minuten per kant gaar.
Saus: Snipper 2 uien en 2 teentjes knoflook, fruit in reuzel.
Roer er cayennepeper en 2 gepelde tomaten door.
Op smaak brengen met karwij en paprikapoeder.
Voor het serveren bestrooien met peterselie of bieslook.

Reacties op Asado a la parrilla geroosterd ribstuk

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: