Receptueel.nl

Brood - Recept Bolletjes gevuld

  • Ingredienten:
1 ei
1 stukje jonge kaas van 70 gr
1 witte seldertak
2 el mayonaise
ca 10 pindanootjes
2 harde broodjes
2 blaadjes sla
  • Beschrijving:
Doe dit de dag vooraf:
Kook het ei gedurende 10 minuten hard in lichtgezouten water.
Laat het schrikken onder de koude kraan.
Snijd de kaas in kleine blokjes.
Was de seldertak en snijd hem in kleine boogjes.
Pel het ei en plet het fijn met een vork.
Vermeng de kaasblokjes met de selderstukjes en het geplette ei en roer er de mayonaise door.
Roer er tenslotte de nootjes onder en plaats de bereiding een nachtje in de koelkast.

De dag zelf:
Snijd de kapjes van de broodjes en haal er met je vingers het kruim uit.
Was de slablaadjes en dep ze droog met een stukje keukenpapier.
Leg de slablaadjes in de broodjes en vul ze met de
eier-kaas-selderbereiding.
Plaats er de kapjes op en wikkel de broodjes in aluminiumfolie.

Reacties op Bolletjes gevuld

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: