Receptueel.nl

Brood - Recept Beschuitbol met visragoet warme

  • Ingredienten:
50 g Noorse garnalen
100 g surimi
1 rode paprika
1 blikje culinair ragout kreeft AH
10 sprietjes bieslook
6 beschuitbollen
1.5 lepel boter
50 g geraspte oude kaas
6 takjes koriander
  • Beschrijving:
Snij het kapje van de paprika en snij 12 dunne ringen. Snij de rest in kleine stukjes. Verdeel de surimi in stukjes. Meng surimi met paprika, garnalen en ragoût, knip de bieslook erboven en schep door elkaar.
Snij van de beschuitbollen een kapje van 1 cm af, hol de bollen uit tot 1 cm van de wand. Verwarm de oven voor op 200°.
Besmeer de bollen en kapjes heel dun aan de buitenkant met boter. Zet zonder de kapjes op de bakplaat en vul met de ragoût. Doe de paprikaringen er boven op. Bestrooien met kaas. Bak in 15 minuten knapperig bruin. Doe de laatste 5 minuten de kapjes erbij.
Verdeel over 6 bordjes, garneer met takjes koriander en zet de kapjes er schuin op.

Reacties op Beschuitbol met visragoet warme

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: