Receptueel.nl

Desserts - Recept Appels onder een dekentje

  • Ingredienten:
100 gr bloem
3 eetlepels custardpoeder
50 gr suiker
3 eieren
1 1/2 dl volle melk
per persoon 1 appel
kaneel
(kaneelsuiker)
  • Beschrijving:
Zeef de bloem en het custardpoeder in een kom en meng er de suiker
door.
Klop de eieren met de melk los en schenk het mengsel in een dun straaltje
en in delen bij het bloemmengsel.
Roer het glad en klontvrij.
Schil de appels, boor ze uit en halveer ze.
Schik de appels met de bolle kant naar boven in een ovale ovenschaal en
bestrooi ze met kaneel.
Schenk er het beslag over en bak het schoteltje 3/4-1 uur in een oven van
175°C goudbruin en gaar.
Serveer de appels warm, eventueel bestrooid met kaneelsuiker.

Reacties op Appels onder een dekentje

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: