Receptueel.nl

Feestdagen - Recept Bekri meze

  • Ingredienten:
4 VARKENS HAASJES VAN 200 GR.
4ETL. BOUILLONPOEDER.
1ETL. ZWARTE PEPER UIT DE MOLEN.
50 GR. ROOMBOTER.
VOOR DE SAUS:
5 DL. KWARK/YOGURT OF BULGAARSE YOGURT.
4 EIEREN.
1 TL WITTE PEPER UIT DE MOLEN
  • Beschrijving:
BAK DE VARKENSHAASJES RONDOM BRUIN,VOEG DE BOUILLON TOE EN DE ZWARTE PEPER. EN ROER DIT EVEN DOOR DE BAK BOTER.
MENG VOOR DE SAUS DE YOGURT MET DE LOS GEKLOPTE EIEREN EN DE WITTE PEPER.
LEG DE VARKENSHAAS IN EEN OVENSCHAAL.
GIET DE SAUS OVER DE VARKENSHAAS EN ZET DE SCHAAL 10 TOT 15 MINUTEN IN EEN HETE OVEN
EN LAAT HET GAAR WORDEN

Reacties op Bekri meze

  • l.jacobs(13 okt 2009 @ 21:22)
    Ik eet dit gericht vaker bij een grieks restaurant,hier wordt het gemaakt van varkenshaas en afgeblust met metaxa.t
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: