Receptueel.nl

Ijs - Recept Aardbeien met dragonparfait gemarineerde

  • Ingredienten:
400 gr aardbeien - 1 dl cr?me de cassis - munt - 4 koekjes - 2 eierdooiers - 2 eieren - 5 cl zoete muskaatwijn - 50 gr suiker - 1 dl slagroom - 2 el verse fijngehakte dragon
  • Beschrijving:
Voorbereiding: Klop voor de parfait de eidooiers, eieren, dessertwijn en suiker in een kom au bain marie gaar en klop vervolgens in een koudwaterbad koud. Sla de slagroom stijf en spatel samen met de gehakte dragon door de eiermassa. Doe het mengsel over in een grote vorm of een 4 kleine vormpjes en zet minimaal vier uur weg in de vriezer.
Bereidingswijze: Was de aardbeien, laat ze uitlekken, verwijder de kroontjes en laat in de cr?me de cassis marineren. De parfait losmaken uit de vorm(pjes), eventueel in plakken snijden en op gekoelde bordjes leggen.
Serveertips: Schep de aardbeien rond de parfait en garneer het dessert met munt en een koekje.

Reacties op Aardbeien met dragonparfait gemarineerde

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: