Receptueel.nl

Magnetron - Recept Artisjokken met kruidendip

  • Ingredienten:
1 hardgekookt ei
1/2 zakje verse Provençaalse kruiden, fijngehakt
1 mespunt chilipoeder
2 eetlepels witte wijnazijn
4 eetlepels olijfolie
zout, peper
2 artisjokken
  • Beschrijving:
Prak het ei fijn en roer het met de kruiden, het chilipoeder, de azijn en
de olie tot een fijne dressing.
Breng op smaak met peper en zout en verdeel de dressing over 2
schaaltjes.
Was de artisjokken, snijd de stelen eraf, knip de punten van de buitenste
blaadjes en verpak elke artisjok afzonderlijk in magnetronfolie.
Verwarm de artisjokken afgedekt 5 minuten per stuk op vol vermogen (750
Watt) in de magnetron en laat ze afgedekt nog 5 minuten nagaren.
Zet de artisjokken op 2 borden en zet de schaaltjes met de kruidendip
ernaast.

Reacties op Artisjokken met kruidendip

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: