Receptueel.nl

Soep - Recept Bouillon avocado tomaat parmezaanwafel helder

  • Ingredienten:
75 g parmezaan
1 avocado
citroensap
1 tomaat
1.5 l pittige kippenbouillon
bieslook
  • Beschrijving:
Schep, met behulp van een theelepel, Parmezaanse kaas (75 g) in 'n koekenpan (anti-aanbak). Strijk de kaashoopjes glad en bak ze op middelhoog vuur tot de kaas 'bubbelt'. Keer de wafeltjes om met een spatel en laat ze nog even bakken. Haal ze uit de pan en leg ze op een rooster.
Schil en snijd een avocado in blokjes. Besprenkelen met citroensap (tegen verkleuren).
Ontvel een tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Breng 1,5 liter pittige kippenbouillon aan de kook.
Schep avocado- en tomatenblokjes in diepe borden en schenk de bouillon erover. Het geheel garneren met bieslook.
Geef er de kaaswafeltjes bij.

Reacties op Bouillon avocado tomaat parmezaanwafel helder

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: