Receptueel.nl

Tapas - Recept Almejas a la marinera mosselen in witte wijn

  • Ingredienten:
450 gr mosselen
100 gr gehakte ui
3 fijngehakte tenen knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel bloem
1 eetlepel Spaanse paprika
1 eetlepel fijngehakte peterselie
180 ml witte wijn (medium dry)
60 ml water
1 laurierblad
zout, peper
1 kleine, heel fijngehakte gedroogde rode chilipeper zonder zaadjes
  • Beschrijving:
Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook.
Voeg de mosselen toe en bak ze tot ze opengaan.
Doe de bloem, de paprika, de wijn, het water, het laurierblad en de
chilipeper in de pan en roer alles goed door elkaar.
Doe er dan de peterselie bij en laat het geheel 2-3 minuten koken.
Serveer de mosselen in een schaal van aardewerk.

Reacties op Almejas a la marinera mosselen in witte wijn

  • Els(13 mrt 2011 @ 15:23)
    Mag ik er even op wijzen dat almejas venusschelpen zijn en geen mosselen
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: