Receptueel.nl

Tapas - Recept Aardappelen in knoflookmayonaise patatas aioli

  • Ingredienten:
500 gr aardappelen
3 dl kippenbouillon
150 gr mayonaise
1/2-1 eetlepel citroensap
3 geperste teentjes knoflook
2 eetlepels fijngesneden peterselie
zout, peper
  • Beschrijving:
Kook de aardappelen in ± 25 minuten in de bouillon gaar.
Giet ze af en snijd ze in plakjes van 1-1 1/2 cm.
Meng de mayonaise, het citroensap, de knoflook, de peterselie, zout en
peper en schep de aardappelen er voorzichtig door.
Laat de aardappelen hierin ± 1 uur staan om op kamertemperatuur te
komen.

Reacties op Aardappelen in knoflookmayonaise patatas aioli

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: