Receptueel.nl

Tapas - Recept Garnalen in knoflooksaus gambas al ajillo

  • Ingredienten:
300 gr grote rauwe garnalen
grof zeezout
6 eetlepels olijfolie
4 grof gesneden teentjes knoflook
1 gehalveerde gedroogde rode peper zonder zaadjes
1/2 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel fijngesneden peterselie
zout
  • Beschrijving:
Verwijder de kop van de garnalen, bestrooi de garnalen met grof zout en
laat dit ± 10 minuten intrekken.
Verhit de olie en bak de knoflook en de rode peper hierin tot de knoflook
lichtbruin is.
Voeg de garnalen toe en bak ze op middelhoog vuur al roerend ± 3
minuten tot ze roze kleuren.
Voeg het paprikapoeder, de peterselie en eventueel zout toe.
Serveer de garnalen direct met brood om de kruidige olie op te deppen.

Reacties op Garnalen in knoflooksaus gambas al ajillo

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: